Drumuri

roads_bwProiectarea drumurilor şi executarea lucrărilor de

Transport Naval

ship_bwTransportul naval la momentul actual este cel mai convenabil

Transport Aerian

avia_bw În prezent, ramura aviaţiei civile are un efectiv de circa 2000

Transport Feroviar

train_bwLa 28 august 1871 a fost deschisă circulaţia trenurilor

Transport Rutier

truck_bwDeplasarea pasagerilor pe teritoriul Republicii se efectuează în

MTID intensifică lupta împotriva transportului auto ilicit de pasageri

Email Imprimare PDF

Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii Drumului intensifică lupta împotriva transportului auto ilicit de pasageri. În cadrul unei şedinţe convocate astăzi pe acest subiect la Ministerul Transporturilor cu participarea reprezentanţilor Ministerului Afacerilor Interne și a Serviciului Vamal, ministrul în exercițiu Vasile Botnari a menționat că actualul Cod al Transporturilor Rutiere oferă posibilități noi pentru lupta cu transportul ilicit, fapt ce crează premise pentru diminuarea drastică a acestui fenomen în perioada următoare.

La reabilitarea drumurilor, în 2015, vor fi create cel puțin 1000 locuri noi de muncă

Email Imprimare PDF

La reabilitarea drumurilor din Moldova din fonduri externe, în 2015, vor fi create cel puțin 1000 locuri noi de muncă. Reprezentanții companiilor internaționale de construcții au declarat în cadrul unei ședințe convocate de ministrul în exercițiu al Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Vasile Botnari, că deja se fac angajările.

Situaţia pe traseele naţionale şi locale la 31.12.2014

Email Imprimare PDF

Pe parcursul nopţii trecute, în zonele de sud şi centru au continuat lucrările de deszăpezire şi combaterea lunecuşului.

 

Pe sectoarele afectate de întroieniri a drumurilor naţionale şi locale s-au efectuat şi continuă executarea lucrărilor de lărgire a părţii carosabile. La aceste lucrări au fost antrenate 134 utilaje speciale şi 361 muncitori rutieri.

Situaţia pe traseele naţionale şi locale la 30.12.2014: Toate drumurile naționale sunt practicabile

Email Imprimare PDF

Toate traseele naţionale din Moldova sunt practicabile, iar porţiunile de drum din sudul ţării pe care nu se circula după viscolul din noaptea trecută au fost deblocate către orele 14.00.

Situația pe traseele naționale și locale la 30.12.2014

Email Imprimare PDF

20141230Serviciile de întreținere a drumurilor subordonate Ministerului Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor au intervenit noaptea trecută și pe parcursul dimineții pe traseele naționale și locale din țară cu tehnică de deszăpezire și material antiderapant. Noaptea a nins abundent în centru și sud, iar la sud din cauza viscolului puternic, mai multe localități au fost izolate de traseul central.Pagina 3 din 80

Va aflati aici: Home