Drumuri

roads_bwProiectarea drumurilor şi executarea lucrărilor de

Transport Naval

ship_bwTransportul naval la momentul actual este cel mai convenabil

Transport Aerian

avia_bw În prezent, ramura aviaţiei civile are un efectiv de circa 2000

Transport Feroviar

train_bwLa 28 august 1871 a fost deschisă circulaţia trenurilor

Transport Rutier

truck_bwDeplasarea pasagerilor pe teritoriul Republicii se efectuează în

Peste 1/3 din conducători auto implicați în transportarea pasagerilor au obținut numere de înmatriculare galbene

Email Imprimare PDF

sursa: www.registru.mdLa o ședință comună a reprezentanților Ministerului Tehnologiei Informației și Comunicațiilor, Ministerului Transportului și Infrastructurii Drumurilor și Ministerului Afacerilor Interne a fost examinată adresarea Uniunii transportatorilor și drumarilor privind abrogarea hotărârii Guvernului despre introducerea din 1 septembrie 2014 a numerelor de înmatriculare de culoarea fondului galben pentru transportul de călători.

Ziua uşilor deschise la MTID

Email Imprimare PDF

20140828 1Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor şi-a deschis uşile pentru vizitatori în cadrul Zilelor Diasporei. Cu acest prilej, la MTID au avut loc mese rotunde, discuţii şi dezbateri pe tematici ce ţin de planurile pentru reabilitarea reţelei naţionale de drumuri, asigurarea unui sistem de transport sigur şi eficient în Republica Moldova.

 

Ziua uşilor deschise la MTID

Email Imprimare PDF

Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor îşi deschide uşile pentru vizitator, pe 28 august 2014, în cadrul Zilelor Diasporei.

Proiect de investiţii în domeniul feroviar, în valoare de 100 mil. euro, negociat cu BERD şi BEI

Email Imprimare PDF

Un proiect investiţional pentru modernizarea reţelei feroviare din Republica Moldova în valoare de 100 de milioane de euro va fi implementat cu suportul Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare şi Băncii Europene pentru Investiţii.

 

Iniţierea negocierilor pe marginea Acordului de împrumut dintre Guvern, BERD şi BEI, precum şi componenţa grupului de negociatori, au fost aprobate astăzi de către Cabinetul de miniştri.

Vasile Botnari: A început lucrul pe șantierul Chișinău – Ungheni – Sculeni

Email Imprimare PDF

20140826 1Ambele companii străine desemnate pentru reabilitarea traseului naţional Chişinău-Ungheni-Sculeni au demarat lucrările, a anunțat ministrul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, Vasile Botnari.

 

În timpul vizitei pe şantier, efectuate astăzi, ministrul a precizat că ambele companii contractate au reuşit să se mobilizeze şi să înceapă lucrările de reabilitare a drumului.Pagina 3 din 75

Va aflati aici: Home