Drumuri

roads_bwProiectarea drumurilor şi executarea lucrărilor de

Transport Naval

ship_bwTransportul naval la momentul actual este cel mai convenabil

Transport Aerian

avia_bw În prezent, ramura aviaţiei civile are un efectiv de circa 2000

Transport Feroviar

train_bwLa 28 august 1871 a fost deschisă circulaţia trenurilor

Transport Rutier

truck_bwDeplasarea pasagerilor pe teritoriul Republicii se efectuează în

Locuitorii din Zîmbreni vor beneficia de drum nou de acces spre școală

Email Imprimare PDF

20140903 1Aproape două mii de locuitori din satul Zîmbreni, raionul Ialoveni, vor beneficia de drumuri noi din asfalt, care asigură accesul către şcoala din localitate. Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, Vasile Botnari a menţionat că, odată cu realizarea acestui proiect, Zîmbreni va avea peste 80% din drumuri asfaltate şi poate fi considerat un model pentru alte localităţi.

Ministrul Transporturilor Vasile Botnari a oferit o donaţie pentru şcoala pe care a absolvit-o

Email Imprimare PDF

20140901 1Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, Vasile Botnari, a participat astăzi la careul solemn dedicat începutului anului de studii, desfăşurat la Liceul Teoretic „M.Eminescu” din or. Străşeni.

Investițiile făcute de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor devin tot mai vizibile

Email Imprimare PDF

20140829 1Investițiile făcute de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor se concretizează: lucrările de renovare a Gării auto din Străşeni au fost finalizate, iar reparația drumului Strășeni-Voinova decurge conform planificărilor.

 

Astfel, toți cei care vor călători cu transportul public din Strășeni vor avea la dispoziție un spațiu nou de așteptare. Noua clădire renovată cuprinde o sală de așteptare, ghișeu pentru case de bilete, camera mamei și copilului, camera de bagaje. De asemenea, au fost refăcute instalaţiile sanitare, electrice, termice şi de telecomunicaţii. Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, Vasile Botnari, aflat în vizită de lucru în raionul Strășeni, a menționat că rezultatul reabilitării este unul special, oferind un aspect mult mai îngrijit locației și condiții pentru călători.

Peste 1/3 din conducători auto implicați în transportarea pasagerilor au obținut numere de înmatriculare galbene

Email Imprimare PDF

sursa: www.registru.mdLa o ședință comună a reprezentanților Ministerului Tehnologiei Informației și Comunicațiilor, Ministerului Transportului și Infrastructurii Drumurilor și Ministerului Afacerilor Interne a fost examinată adresarea Uniunii transportatorilor și drumarilor privind abrogarea hotărârii Guvernului despre introducerea din 1 septembrie 2014 a numerelor de înmatriculare de culoarea fondului galben pentru transportul de călători.

Ziua uşilor deschise la MTID

Email Imprimare PDF

20140828 1Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor şi-a deschis uşile pentru vizitatori în cadrul Zilelor Diasporei. Cu acest prilej, la MTID au avut loc mese rotunde, discuţii şi dezbateri pe tematici ce ţin de planurile pentru reabilitarea reţelei naţionale de drumuri, asigurarea unui sistem de transport sigur şi eficient în Republica Moldova.

 Pagina 3 din 76

Va aflati aici: Home